IMG_6035IMG_6044IMG_6005IMG_5994 (1)IMG_6008IMG_5991IMG_6048

Yksi parhaita asioita kotikaupungissani ja Suomessa ylipäätään on luonto. Kaupungissakaan luonto ei tunnu koskaan olevan kaukana.

Vaikka suomalainen perinnemaisema tarkoittaa useimille järvinäkymää, minulle se tulee aina olemaan merimaisema. Lokkien kirkuminen on aina varma kesän tulon merkki. Enkä tiedä onko mitään rentouttavampaa kuin istua rantakalliolla seuraamassa tiirojen ja pääskysten lentoa. Suomessa luontoa on osattu arvostaa, ja toivon että näin on vastaisuudessakin, kun sen suojeleminen vaatii yhä enemmän työtä.

One of my favorite things in my home city and Finland is definitely the nature. Even in a city, nature is always around.

The traditional scenery in Finland is often pictured as a lake view, but for me it will always be the sea and islands. Shrieking seagulls are sign of summer to me. I can’t think of anything more relaxing than to sit by the sea, and watch terns and swallows flying around. Traditionally Finnish culture has valued and respected nature,  and I hope that this will be the case also in the future, when protecting it will demand even more work.

Advertisements